Έκκληση βοήθειας προς τους υποστηρικτές της ομάδας, προκειμένου ο Άρης να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, απηύθυναν σήμερα οι νέοι διοικούντες την ΚΑΕ. Τα μέλη της ορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης των «κίτρινων» τοποθετήθηκαν, στην αίθουσα Τύπου του Αλεξάνδρειου Μελάθρου, σε δημοσιογράφους, καταγράφοντας τις ανάγκες της ΚΑΕ. Αποκάλυψαν, επίσης, πως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Δημήτρης Γουλιέλμος, έχει την πρόθεση να παραχωρήσει τις μετοχές της ΚΑΕ σε όποιον ενδιαφέρεται, χωρίς απαιτήσεις.

Πρώτος στη διαδικασία εκφράστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, τονίζοντας: «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Άρης περνά μια βαριά και πολυδιάστατη κρίση, δεν είναι της ώρας να την αναλύσουμε. Είναι συσσωρευμένα λάθη του παρελθόντος, είμαστε στο σημείο μηδέν. Μια ομάδα Αρειανών αναλάβαμε να βοηθήσουμε για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Μπορώ να υποσχεθώ μόνο δουλειά για τον Αρη που ονειρευόμαστε. Θα δουλέψουμε ενωμένοι για τον Άρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη… σκυτάλη πήρε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, επισημαίνοντας: «Βρισκόμαστε εδώ για να δούμε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ΚΑΕ. Καλούμε τον κόσμο για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/12) με το Λαύριο. Είναι ο πρώτος από τους 15 μονούς τελικούς που έχουμε να δώσουμε. Ο Άρης βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της αιώνιας ιστορίας του. Είναι μια χρονική στιγμή, στην οποία χρειάζεται συστράτευση όλου του λαού του Άρη. Βρισκόμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Το κάλεσμα γίνεται τώρα, αλλά ο κάθε Αρειανός πρέπει να το έχει, σε κάθε παιχνίδι, στο μυαλό του. Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, τον παρακαλούμε να το κάνει άλλη μία φορά, να στηρίξει την ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά πάντα είναι στο πλευρό μας. Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές με τους πιστωτές μας, με τα παιδιά της ομάδας. Είναι λυπηρό να παλεύει για τη σωτηρία του ο Άρης, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Είναι τόσο μεγάλος ο σύλλογος, ο λαός του, η θετική ενέργεια, πιστεύουμε ότι μπορούμε να το προλάβουμε και να τον πετύχουμε. Πρέπει το γήπεδο να γεμίσει το Σάββατο, να υπάρχει η ζεστασιά του κόσμου στους παίκτες. Τα παιδιά και τους προπονητές τους αγαπάμε και τους στηρίζουμε. Θα παρακαλούσαμε να προστατεύσουμε την ομάδα, η οποία είναι σαν τον στρατό. Όπως στο στρατό στηρίζει ο ένας τον άλλον, έτσι πρέπει να κάνουμε και με την ομάδα τώρα. Όποιος έχει πρόβλημα απευθύνεται σε μας. Βγάζουμε, επίσης, εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου. Είναι μεγάλη βοήθεια αυτή η κίνηση για τις διοικήσεις, τα βγάζαμε και παλιότερα. Έχει για όλα τα βαλάντια. Κάποιες άλλες κινήσεις, που μου είπαν πολλοί, για την μπουτίκ, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, διότι οι παραγγελίες έπρεπε να γίνουν νωρίτερα».

Πρόσθεσε ο κ. Αρβανίτης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο ορίζοντάς μας είναι το επόμενο τετράμηνο, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Με την ολοκλήρωση της σεζόν θα γίνει γενική συνέλευση του ΑΣ, για το μπάσκετ, για να δούμε τι θα κάνουμε με την ΚΑΕ. Ίσως το Φεβρουάριο να γίνει μια πρώτη συνέλευση, αλλά σίγουρα θα κάνουμε με το τέλος του πρωταθλήματος. Στη γενική συνέλευση θα τα πούμε όλα. Έχουμε 4 μήνες μπροστά μας να δούμε τι θα κάνουμε. Το ύψος των χρεών είναι μεγάλο, ο κόσμος του Άρη θα ενημερωθεί για όλα στη γενική συνέλευση. Προέχει, όμως, τώρα ο αγώνας του Σαββάτου. Θα τα λύσουμε όλα, αφού σώσουμε την ομάδα.

Χρειαζόμαστε 100.000 ευρώ ως το τέλος του 2019. Έχουμε μαζέψει, από δικούς μας, 20.000 ευρώ. Ως το τέλος της σεζόν, πέρα από τα 100.000, υπάρχει ανάγκη για άλλα 300.000 ευρώ. Έχουμε βάλει προτεραιότητες. Είναι η πληρωμή της ομάδας που παίζει και η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ και μετά τα ban. Έχουμε μια ομάδα που παίζει στο παρκέ και αυτήν την αγαπάμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εγγυητική έχει καταπέσει, προσπαθούμε τελευταία στιγμή να τη σώσουμε, δεν είναι κάτι καινούριο, θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Έχουμε ξεκινήσει ενέργειες με την άλλη πλευρά, περιμένουν μια πρόταση από την ομάδα, αυτή η πρόταση απαιτεί χρήματα».

Ερωτηθείς για τον Τζέιλεν Μόρις, ο οποίος απείχε από την προπόνηση της ομάδας στις αρχές της εβδομάδας, απάντησε: «Ναι, έκανε αποχή. Τον φωνάξαμε στα γραφεία και του είπαμε ότι την ομάδα τη βλέπουμε σαν οικογένεια. Στην οικογένεια όλοι πεινάνε μαζί ή όλοι τρώνε μαζί. Με αυτήν τη λογική είμαστε. Τον ρωτήσαμε αν θέλει να λειτουργήσει έτσι ή όχι. Το σκέφτηκε και επέστρεψε στην προπόνηση».

Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Ο κ. Γουλιέλμος έχει βάλει κάποια χρήματα στην ΚΑΕ. Αρκετά θα έλεγα. Από εκεί και πέρα, έχει δηλώσει ότι αφού δεν μπορεί να βοηθήσει, θα παραδώσει τις μετοχές σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Χωρίς να έχει καμία απαίτηση. Υφίσταται επαφή μαζί του, αλλά από τη στιγμή που αποχώρησε, δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ συνεισφοράς από τον κ. Γουλιέλμο. Αυτά που μπορούσε να δώσει, τα έδωσε. Αυτό μας δήλωσε. Μπήκαμε χωρίς να έχουμε εικόνα. Απλά για να βοηθήσουμε τον Άρη. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για το τι έρχεται και τι θα βρούμε μπροστά μας. Δε θέλω να κρύψω κάτι για τα χρέη. Μπορεί να είναι από 4 μέχρι και 6 εκατομμύρια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης