Την κινητοποίηση του Ερασιτέχνη Άρη αναφορικά με την προσπάθεια που καταβάλλεται εσχάτως για οικονομική ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου γνωστοποίησε σήμερα ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Παράλληλα ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» απένειμε εύσημα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μετά την απόφαση που πάρθηκε από τον πρόεδρο της, Θόδωρο Καρυπίδη, για τη διάθεση στο μπασκετικό τμήμα μέρους των εσόδων της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Ο Α.Σ. Άρης χαιρετίζει την κίνηση της ΠΑΕ Άρης να ενισχύσει οικονομικά την ΚΑΕ Άρης, μέσω της καταβολής μέρους των εσόδων από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι υποχρέωση όλων μας να υπάρξει μαζική προσέλευση στο Κλεάνθης Βικελίδης στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ώστε να δοθεί η απαραίτητη χείρα βοηθείας στην ΚΑΕ Άρης.

Ο Α.Σ. Άρης, ως θεματοφύλακας του συλλόγου και μέτοχος της ΚΑΕ, έχει ήδη δρομολογήσει μία σειρά κινήσεων, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα, ώστε να συμβάλει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ Άρης. Ο Άρης είναι ενιαίος και όποιο τμήμα αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μας έχει στο πλευρό του. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο από τη μέρα που η νέα διοίκηση ανέλαβε τις τύχες του Ερασιτέχνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης