Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει τα όσα δήλωσε προ ημερών ο Λάμπρος Γράντας για τον Νίκο Γκάλη εξέδωσε τη Μεγάλη Δευτέρα η ΚΑΕ Άρης.

Πιο συγκεκριμένα ο  πρώην πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως χαρακτήρισε «ξεφτίλα» τη μεγάλη δόξα των «κιτρινόμαυρων» σε κατ’ ιδίαν συνομιλία τους, προκαλώντας την αντίδραση του μπασκετικού Άρη γι΄αυτόν τον χαρακτηρισμό του για τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

«Η Άρης ΚΑΕ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Γράντα, κατά του Νίκου Γκάλη. Είναι αδιανόητο να λέγονται τέτοια πράγματα για τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, η αγάπη και η αναγνώριση για τον οποίο ξεπερνά τα «όρια» του Άρη και είναι πανελλήνια, πανευρωπαϊκή, παγκόσμια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Γκάλης ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο σύμβολο στην ιστορία του συλλόγου και πραγματικά μας λυπεί η ανάγνωση τέτοιων δηλώσεων από έναν άνθρωπο που διετέλεσε πρόεδρος του Άρη. Το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι εν λόγω δηλώσεις είναι η καλύτερη απάντηση. Η Άρης ΚΑΕ θα σταθεί ως «ασπίδα» σε όσους τολμήσουν να προσβάλουν τον άνθρωπο που σφράγισε την παγκόσμια αναγνώριση του συλλόγου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης