«Θύμισε παλιές μεγάλες στιγμές»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 16:15
«Θύμισε παλιές μεγάλες στιγμές»
Ο Νίκος Γκάλης εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League και τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για ακόμη καλύτερες ημέρες μετά την έλευση του νέου μετόχου.

Το μήνυμα Facebook:


«Θέλω να συγχαρώ προπονητές και παίκτες του ΑΡΗ για την πανάξια νίκη-πρόκριση τους στην τετράδα του Πρωταθλήματος σε βάρος μιας δυνατής ομάδας, όπως ήταν η φετινή ΑΕΚ. Βέβαια δεν ήταν μόνοι τους αφού είχαν την βοήθεια του συγκλονιστικού ΑΡΕΙΑΝΟΥ λαού που θύμισε παλιές μεγάλες στιγμές.

Ακόμη να συγχαρώ τον Πρόεδρο και την Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ που δεν ξέφυγε από τον αρχικό στόχο της οικονομικής εξυγίανσης του συλλόγου και κατάφερε με σωστές κινήσεις να μειώσει τα χρέη του παρελθόντος και συγχρόνως να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα. Νοιώθω χαρούμενος που από την αρχή της φετινής χρονιάς στήριξα και στηρίζω αυτήν την προσπάθεια που είχε σαν αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να σταθεί όρθιος αλλά και να έρθει ο νέος επενδυτής ο κ Λάσκαρης. Μιλώντας μαζί του είδα ότι είναι φιλόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα μας.

Βέβαια η φετινή χρονιά δεν τελείωσε για τον ΑΡΗ που θα προσπαθήσει από δω και πέρα για το καλύτερο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 16:19