Με στόχο την επιστροφή της στις νίκες, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των Ανδρών θα παραταχθεί αύριο στην έδρα του Κόροιβου η Νέα Κηφισιά, όπως επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΝΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σημασία του παιχνιδιού: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Στόχος μας είναι να επανέλθουμε στις νίκες και τις επιτυχίες, παίζοντας βέβαια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε δύσκολη έδρα».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Θα πρέπει να ελέγξουμε τους καλούς περιφερειακούς παίκτες που έχει ο Κόροιβος, να ελέγξουμε το ρυθμό καθώς παίζουμε εκτός έδρας και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Τα ατού για την ομάδα της Αμαλιάδας είναι οι καλοί σκόρερ που έχει στην περιφερειακή γραμμή, η εμπειρία κάποιων παικτών όπως ο Βασίλιεβιτς και ο Γκάρετ από το ελληνικό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο Κόροιβος παρά τα άτυχα αποτελέσματα έχει παλέψει όλα τα ματς και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Στην θέληση που έχουμε για να επανέλθουμε στις επιτυχίες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης