Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η Νέα Κηφισιά θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, όπως τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής της ΑΕΝΚ δήλωσε για το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο για την ένατη αγωνιστική της Α1:

«Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και την ίδια βαθμολογική θέση με μας. Παίζουμε στο γήπεδο μας και είναι απαραίτητο για μας να επιστρέψουμε στις εντός έδρας νίκες. Έχουμε συζητήσει και έχουμε αναγνωρίσει για ποιο λόγο χάσαμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτή την φορά θέλουμε να μπούμε με τον τρόπο που μπαίνουμε συνήθως όταν παίζουμε εντός έδρας και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό ξεκινώντας από την άμυνα μας. Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που έχει διατηρήσει την φιλοσοφία που είχε τα τελευταία χρόνια, δηλαδή να παίζει πολύ καλά στο τρανζίσιον, είναι πολύ καλή στο ανοικτό γήπεδο και έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της στο 5 εναντίον 5, παίζοντας πολύ μεθοδικά και εκμεταλλευόμενη τις ικανότητες που έχουν οι παίκτες της ξεχωριστά. Εμείς θα βασιστούμε στην άμυνα μας, στην μαχητικότητα που θα δείξουμε στις μονομαχίες μας στο ένας εναντίον ενός και θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σέντερ της ομάδας, Δημήτρης Μαυροειδής, τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας η νίκη αποτελεί μονόδρομο πόσο μάλλον τώρα που παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας, ενώ προερχόμαστε και από εντός έδρας ήττα. Πρέπει να περιορίσουμε το γρήγορο ρυθμό που θέλει να παίζει το Ρέθυμνο και να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό παίζοντας παράλληλα δυνατά στην άμυνα. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα στο ανοικτό γήπεδο με πολύ καλούς και αθλητικούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν στο ένας με έναν παιχνίδι. Εμείς θα στηριχτούμε στην άμυνα μας που μας δίνει μεγάλη δύναμη και για την επίθεση, στον ενθουσιασμό που παρουσιάζουμε μέσα στο γήπεδο μας και τον επιθετικό μας πλουραλισμό».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης