Πεπεισμένος ότι μέσω της ΑΕΚ έχει τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει κι άλλους τίτλους στην καριέρα του εμφανίστηκε ο Μάρκους Σλότερ.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ του «Δικεφάλου», το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης χαρακτήρισε ιστορική ομάδα την ΑΕΚ, τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική κατάκτησης κι άλλων τίτλων, δήλωσε έτοιμος να ανταγωνιστεί ομάδες και παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς της ΑΕΚ για την υποδοχή που του επιφύλαξαν και εξέφρασε την ανυπομονησία του να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μίας τόσο ιστορικής ομάδας όπως η ΑΕΚ και ότι θα αγωνιστώ στην Ελλάδα τη νέα περίοδο.

Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να κερδίσω ακόμη περισσότερους τίτλους με την ΑΕΚ και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» είπε αρχικά ο Αμερικανός και συνέχισε:

«Ο βασικός λόγος που είπα το “ναι” στην ΑΕΚ είναι ότι είδα μία τεράστια ευκαιρία να κερδίσω κι άλλους τίτλους. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος για την απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν έφτασε η ώρα η ΑΕΚ να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα, ο Σλότερ είπε ότι «το ελληνικό Πρωτάθλημα διακρίνεται για τη σκληρότητά του και δίκαια συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Ευρώπης. Είμαι έτοιμος να ανταγωνιστώ απέναντι σε ομάδες και παίκτες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη», ενώ, καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά τους στους φιλάθλους της ΑΕΚ:

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη θερμή υποδοχή τους. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για τους οπαδούς της ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ υπό την υποστήριξή τους και να ζήσω την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης