Χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΓΟΡ και ενθουσιασμένος για την εμφάνιση του Μενσά-Μπονσού στο ντεμπούτο του με την Ένωση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ντράγκαν Σάκοτα, μετά την επικράτηση με 85-77 επί των Ρεθυμνιωτών.

«Σήμερα είχαμε βοήθεια από τον κόσμο που έφτιαξε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είχαμε βοήθεια από τον Μενσά-Μπονσού. Δίνω συγχαρητήρια στον Μάκη Αγγελόπουλο που έτρεχε όλη την εβδομάδα για να τον φέρει στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μενσά μας βοήθησε πολύ ειδικά στο πρώτο ημιχρόνιο. Το Ρέθυμνο προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο με κάποιες ασίστ, καθώς είναι γνωστό ότι η ομάδα του Ρεθύμνου μπορεί να γυρίσει παιχνίδι και ήμασταν έτοιμοι για αυτό.

Φοβόμουν για τη συνεργασία των παιδιών μέσα στο παρκέ, αφού αυτές τις μέρες δεν ήμασταν μαζί. Συγχαρητήρια στους παίκτες που άντεξαν και έκαναν ένα καλό παιχνίδι και τελειώσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Απαντώντας για το αν θα συνεχιστούν οι αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ, ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε με χιούμορ: «Η ΑΕΚ δεν αλλάζει φέτος, το 2014. Θα δούμε από τη νέα χρονιά αν θα έχουμε να πάρουμε κάποιους παίκτες. Θα το δούμε, δεν αγχωνόμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης