O Ντούσαν Σάκοτα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της μπασκετικής ΑΕΚ, αναγνώρισε τη δυσκολία της σαββατιάτικης αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», επισημαίνοντας ότι κλειδί για το εν λόγω ματς θα είναι η άμυνα.

«Ο αγώνας με το Ρέθυμνο είναι ένας από τους πιο δύσκολους που έχουμε στο πρόγραμμά μας μέχρι το τέλος της σεζόν» είπε αρχικά ο «κιτρινόμαυρος» φόργουορντ και συνέχισε: «Εμείς κοιτάμε έναν-έναν τους αγώνες μετά και το πέρας των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με αντίπαλο μία ομάδα, η οποία στοχεύει στην πρώτη τετράδα. Το Ρέθυμνο προέρχεται από μία βαριά ήττα την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη, είπε: «Ο Φαγιέ είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στη λειτουργία του Ρεθύμνου και αυτό συμβαίνει, γιατί είναι ένας παίκτης που παίζει ομαδικά και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Παρά ταύτα, δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο στην εξουδετέρωση του Φαγιέ, αλλά πρέπει να προσέξουμε και τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι μπορεί να μας κάνουν τη ζημιά. Απαιτείται συλλογική προσπάθεια για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τέλος, μιλώντας για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον νικητή, είπε: «Σίγουρα, όλα ξεκινούν από την άμυνα. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που επιδιώκει αρκετά το γρήγορο παιχνίδι και τον αιφνιδιασμό. Στους εντός έδρας αγώνες του προσπαθεί να δώσει υψηλό ρυθμό και είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης