Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, με στόχο φυσικά τη νίκη, προκειμένου να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, συμπληρώνοντας πως κύριο ρόλο θα παίξει η άμυνα του «δικεφάλου», προκειμένου να περιοριστούν οι καλοί ξένοι και τα μακρινά σουτ των γηπεδούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μας κάθε αγώνας είναι μία ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα, για να κερδίσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο ματς» ανέφερε αρχικά και κατέληξε: 

«Τα Τρίκαλα έχουν καλούς ξένους, οι οποίοι έχουν επιθετικό ταλέντο, και εννοείται ότι η άμυνά μας θα παίξει τον κύριο ρόλο, ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτούς τους παίκτες. Παίζουν με γρήγορες επιθέσεις και, αν δεν τους αντιμετωπίσεις σωστά, τότε μπορούν να σε “σκοτώσουν”. Το δυνατό σημείο των Τρικάλων είναι τα σουτ μακριά από το καλάθι. Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα στην οργάνωση, με την έλλειψη στoυς πλέι μέικερ. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να έχουμε καλύτερη οργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης