Τι κι αν ο Πανιώνιος βρίσκεται… βυθισμένος στην τελευταία θέση της Α1 μπάσκετ των Ανδρών;

Ο Ντράγκαν Σάκοτα με δηλώσεις του με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο facebook επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αγωνιστεί με σεβασμό στους κυανέρυθρους, στον αυριανό μεταξύ τους αγώνα (7/2, 17:00) στη Νέα Σμύρνη, για την 15η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταλαβαίνουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Πανιωνίου. Θα έλεγα, ότι άδικα βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση. Όμως εμείς κάνουμε τα δικά μας σχέδια γι’ αυτό τον αγώνα.

Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο με απόλυτο σεβασμό. Ο Πανιώνιος διαθέτει κάποιους πολύ καλούς σουτέρ και θεωρώ, ότι αυτό το ματς θα αποτελέσει ένα πολύ δύσκολο τεστ για την άμυνά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος τεχνικός.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» παράλληλα μίλησε για το ρεκόρ των 300 συμμετοχών στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, που θα συμπληρώσει στο ματς με τον «ιστορικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν σκέφτεσαι αυτό το νούμερο, τότε συνειδητοποιείς ότι είναι υψηλό. Σίγουρα, αν συμπεριλαμβάνονταν και οι αγώνες της Ευρώπης, τότε αυτό το νούμερο θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Έλειπα και δέκα χρόνια στο εξωτερικό, αλλά είναι ωραίο να είσαι σε ένα Πρωτάθλημα για τόσο καιρό. Σημαίνει, ότι έχεις προσφέρει κάτι», επισήμανε ο κόουτς του «δικεφάλου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης