Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες (από Άρη και Τρίκαλα) η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος για να επιστρέψει καλύτερη, σύμφωνα με τον Μιχάλη Πολυτάρχου.

Ο αρχηγός της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της Ένωσης στο «facebook», εκφράζοντας τις σκέψεις του για την αγωνιστική πορεία της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε στο ματς με τα Τρίκαλα. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να μπούμε στο κλίμα για το επόμενο ματς, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολλές αγωνιστικές και πρέπει να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά», είπε αρχικά για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο άσος της ΑΕΚ.

Ερωτηθείς για το πόσο «διδακτική» θεωρεί την ήττα από τα Τρίκαλα επισήμανε: «Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι ο αγώνας τελειώνει στο 40΄, και όχι όταν παίρνουμε μία διψήφια διαφορά, ή πριν συμπληρωθεί το 40΄. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος, και αφοσιωμένοι σε αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα», απάντησε ο Πολυτάρχου.

Κληθείς να κάνει μία πρόβλεψη για για την ομάδα του σε ό,τι αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «Μπάσκετ παίζουμε. Και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Απλά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διεκδικούμε και να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς. Τώρα είναι μία δύσκολη περίοδος, όπου προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βελτιώσουμε τα λάθη μας, ώστε στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το εντός έδρας με το Ρέθυμνο, να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», τόνισε για να αναφερθεί στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των ημιτελικών του Κυπέλλου: «Θεωρώ ότι η διακοπή είναι σημαντική για εμάς σε αυτό το σημείο της σεζόν, γιατί ακόμη μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Για μας, η επόμενη μέρα περιλαμβάνει δουλειά και μόνο δουλειά».

Καταλήγοντας ο Μιχάλης Πολυτάρχου σχολίασε για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου (11η αγωνιστική), προγραμματισμένο για τις 28 Δεκεμβρίου, τονίζοντας ότι: «Tο Ρέθυμνο έχει κάνει μία πολύ αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου, και πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης