Παππάς: «Είμαι Παναθηναϊκός, η εκτίμηση των οπαδών της ΑΕΚ με τιμά»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021, 16:35
Παππάς: «Είμαι Παναθηναϊκός, η εκτίμηση των οπαδών της ΑΕΚ με τιμά»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στα παρκέ δήλωσε ο Νίκος Παππάς, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ο διεθνής γκαρντ τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ότι «είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, το να επιστρέφω, και μάλιστα σε μία μεγάλη ομάδα», ενώ ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, «ο οποίος έχει δείξει εδώ και χρόνια την εκτίμησή του προς το πρόσωπό μου», όσο και «τα παιδιά της “Original”, τα οποία από τότε που έγινε γνωστό, ότι έρχομαι στην ΑΕΚ, με δέχτηκαν με θέρμη».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικεφάλου» δεν έκρυψε τα οπαδικά αισθήματά του, ξεκαθαρίζοντας ότι «είμαι Παναθηναϊκός», ωστόσο επισήμανε πως «σε ιδεολογικά και σε άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα, έχουμε κοινό παρανομαστή με τους οπαδούς της ΑΕΚ» και υπογράμμισε ότι «η εκτίμησή τους με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο και με τιμά».

Τέλος, σε ό,τι αφορά το ρόστερ της «Ένωσης», ο Παππάς δήλωσε αισιόδοξος και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα έχουμε μία ομάδα, που θα μάχεται».

Ο Παππάς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ για:

- Τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος, που επιστρέφω στα παρκέ, διότι προέρχομαι από μεγάλη αποχή. Έπαιξα ελάχιστα την περασμένη περίοδο εξαιτίας κάποιων θεμάτων. Μετά, εξαιτίας του τραυματισμού, είχα ένα μεγάλο κενό. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, το να επιστρέφω, και μάλιστα σε μία μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο (σ.σ. Μάκη Αγγελόπουλο), ο οποίος έχει δείξει εδώ και χρόνια την εκτίμησή του προς το πρόσωπό μου. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα».

- Την εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Είναι γεγονός... Ευχαριστώ και τα παιδιά της “Original”, τα οποία από τότε που έγινε γνωστό, ότι έρχομαι στην ΑΕΚ, με δέχτηκαν με θέρμη. Δεν θα πουλήσω εκδούλευση. Ξέρουν όλοι τα οπαδικά μου αισθήματα. Είμαι Παναθηναϊκός. Κάθε κύτταρό μου είναι «Παναθηναϊκό» πάνω μου. Και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ να παίξουν στο ποδόσφαιρο μεθαύριο εγώ θα είμαι Παναθηναϊκός. Αυτό δεν αναιρεί, όμως, ότι σε ιδεολογικά και σε άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα, έχουμε κοινό παρανομαστή με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Το γνωρίζουν και το εκτιμούν αυτό. Η εκτίμησή τους με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο και με τιμά. Στο κάτω κάτω, δεν ήμουν, δεν είμαι, και δεν θα γίνω ποτέ ΑΕΚ, αλλά αύριο-μεθαύριο, γιατί όχι, στο παιδί μου, να του μιλήσω, να του εξηγήσω κάποια πράγματα, κι αν θέλει να γίνει ΑΕΚ θα είμαι πολύ υπερήφανος γι' αυτό το πράγμα. Αυτή η κατανόηση, που δείχνουν (τα παιδιά της "Original"), κι αυτή η αγάπη, που εισπράττω, είναι συγκινητική».

- Τη νέα ομάδα που «χτίζεται»: «Λόγω του ονόματος της ΑΕΚ, λόγω του προπονητή και λόγω άλλων συγκυριών και συνθηκών, κάποιοι παίκτες επέλεξαν να έρθουν, παρότι η αγοραστική τους αξία είναι μεγαλύτερη. Βλέποντας αυτό το ρόστερ και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα της περασμένης περιόδου, εγώ είμαι πολύ πιο αισιόδοξος (εφέτος). Στα δικά μου μάτια αυτό είναι. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε. Θεωρώ, ότι θα έχουμε μία ομάδα, που θα μάχεται. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο. Είναι στο «DNA» του Έλληνα... Mε τις επιτυχίες, με τις νίκες, κτίζεται η σχέση. Θεωρώ, λοιπόν, ότι εμείς θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο με το πρόσωπο, που θα δείξουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021, 16:41