Παπαθεοδώρου: «Ο πήχης έχει μπει ψηλά φέτος»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 22:17
Παπαθεοδώρου: «Ο πήχης έχει μπει ψηλά φέτος»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το μπάσκετ που έπαιξε η ΑΕΚ για 35 λεπτά δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την εμφατική νίκη (102-82) της ομάδας του επί της Ορτέζ.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» μεταξύ άλλων επισήμανε πως ο πήχης βρίσκεται φέτος ψηλά, υπογραμμίζοντας παράλληλα η ομάδα έχει δουλειά μπροστά της προκειμένου για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την σημερινή εμφάνιση. Έκαναν καλή δουλειά και είμαι χαρούμενος για τη νίκη αυτή. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Η Ορτέζ είναι κλασσική γαλλική ομάδα. Θέλαμε να ελέγξουμε τη δημιουργία τους και να σταματήσουμε τον Μουρ.

Είχε μόνο 2 ασίστ. Θέλαμε να οργανώσουμε την επίθεσή μας, να βρούμε ελεύθερους παίκτες και είμαι χαρούμενος γιατί για 35 λεπτά κάναμε εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλή δουλειά πρέπει να είμαστε έτοιμοι» ανέφερε αρχικά ο κόουτς του «δικεφάλου».

Ερωτηθείς για το πώς μπορούν να αποφευχθούν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ΑΕΚ ο Παπαθεοδώρου επισήμανε: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα, για το ποιοι είμαστε αυτή τη στιγμή.

Ο πήχης είναι ψηλά και εμείς είμαστε χαμηλά. Οι παίκτες ξέρουν την καθημερινότητα, εμείς είμαστε στην αρχή. Ακόμα και σήμερα είχαμε κομμάτια που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας.

Στο υψηλό επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε αυτά τα λάθη δεν συγχωρούνται. Έχουμε έρθει να κάνουμε μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες.

Έχουμε κάποιες προσωπικότητες που θέλουμε να τις βάλουμε στο δρόμο που θέλουμε εμείς. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά και στο πνευματικό κομμάτι και σε αυτό πάνω προσπαθούμε να πιέσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 22:20