Το ντέρμπι ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (5/1, 21:30) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Basket League. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο παρκέ για να μειώσουν στους 2 βαθμούς την απόσταση που τους χωρίζει από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. «Να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητές μας κόντρα στον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ηλίας Παπαθεοδώρου το Σάββατο (4/1) και κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ να γεμίσει το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επισήμανε: «Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Αύριο ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας με τον πρωταθλητή. Με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα πάρα πολύ καλό και σοβαρό τεστ για εμάς. Διαφορετικού επιπέδου από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει το προηγούμενο διάστημα. Χρειάζεται να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητές μας. Η τακτική και ατομική ικανότητά των παικτών μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να παίξουμε καλά και σκληρά στην άμυνα και να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεσή μας για να σκοράρουμε. Σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστούμε τον κόσμο που μπορεί με τη φωνή του να μας ενθαρρύνει, να δώσει ώθηση στους παίκτες σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκίκας εξήγησε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να έχουν συνέχεια στο σερί τους έστω και εάν δεν είναι εύκολο. «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο. Το 2020 να φέρει στον καθένα ξεχωριστά ότι επιθυμεί και πάνω απ’ όλα υγεία και χαμόγελα. Την Κυριακή παίζουμε τον πιο δύσκολο αγώνα όλης της σεζόν για το Πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και όλοι στην ομάδα θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων. Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Παναθηναϊκός διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα και δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Στόχος μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει, να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μας δώσει έξτρα ώθηση. Είναι πολύ σημαντική η στήριξή του και τον περιμένουμε στο πλευρό μας,» επισήμανε ο Γκίκας γράφοντας στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης