Η ΑΕΚ θα τεθεί αντιμέτωπη την Κυριακή (10/1, 20:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Βasket League, με στόχο να προσπεράσει τους «πράσινους» στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «κιτρινόμαυροι», που θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι στο ματς με το «τριφύλλι», μετρούν 15 βαθμούς σε 8 αγώνες, όσους ακριβώς και οι πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγωνιστική κάμψη του Παναθηναϊκού που προέρχεται από τις ήττες απέναντι στο Λαύριο και τη Ζενίτ, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία, αποτελούν ιδανικό timing για νίκη των «κιτρινόμαυρων».

Πάντως ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, χαρακτήρισε το «τριφύλλι» ως την «καλύτερη ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή στην Βasket League» και κάλεσε τους παίκτες του να βγάλουν ένταση και αποφασιστικότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή στη Basket League. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, που έχει το αυριανό ματς, ωστόσο θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να βγάλουμε ένταση, αποφασιστικότητα και να είμαστε εκεί τόσο στην ομαδική, όσο και στην ατομική μας άμυνα».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης