Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό ότι όλοι στην Ένωση θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να είναι ρεαλιστές. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε υπομονή για να έχουμε θετικά αποτελέσματα με ομάδες του επιπέδου του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο τεστ. Δεν είχαμε δώσει τέτοια παιχνίδια με ομάδες τέτοιου επιπέδου. Η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλή. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε το σκορ. Για μένα ήταν καθοριστικό το τρίτο δεκάλεπτο. Εμείς ως ομάδα δεν έχουμε την ισορροπία που θέλει ο προπονητής. Στηριζόμαστε κυρίως στο σουτ. Ξέφυγε ο Παναθηναϊκός στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από το αποψινό παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ρυθμό, γιατί παίζουν συνέχεια. Εμείς πάλι περιμένουμε κάποιες φορές μέχρι και δύο εβδομάδες για ένα παιχνίδι, ενώ τώρα παίζουμε δύο σερί σε τρεις μέρες. Είναι πολύ δύσκολο.

Είναι ευκαιρία να καταλάβουμε τι χρειαζόμαστε ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και με αυτές τις ομάδες. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σε καλή φόρμα. Συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι καταλαβαίνουν την προσπάθεια μας και αξίζει στην ομάδα να παίζει με πολύ κόσμο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε υπομονή για να έχουμε θετικά αποτελέσματα με αυτές τις ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα φέρουμε περισσότερη χαρά στον κόσμο μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης