Η ΑΕΚ, με αφορμή την επιστροφή της στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας επίσημα για τα εισιτήρια διάρκειας και για τους τρόπους που μπορούν οι φίλοι της να τα προμηθευτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σκοτάδι διαδέχθηκε το φως και η ΑΕΚ ανοίγει μια νέα φωτεινή σελίδα στην ιστορία της. Η Βασίλισσα επέστρεψε εκεί που της αξίζει και θα μείνει. Στην Α1. Με δύναμή της, αρωγό της και σύμμαχό της, τον μοναδικό και συγκλονιστικό κόσμο της.

Η Βασίλισσα επέστρεψε, σε χρειάζεται και σε θέλει δίπλα της. Έχει ανάγκη την δύναμή σου, την στήριξή σου, όπως έπραξες στα δύσκολα όπως πράττεις πάντα όπου υπάρχει AEK.

Η Βασίλισσα επέστρεψε, στη θέση της, στο κλειστό που αρμόζει στην δυναμική και στον κόσμο της, στο ΟΑΚΑ. Δείξε έμπρακτα με την συνεχή παρουσία σου στο γήπεδο, γίνε κάτοχος διαρκείας για τη σεζόν 2014-15 και μην αφήσεις μόνη την Βασίλισσα και σε αυτή την προσπάθεια που κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάρτες διαρκείας τιμώνται σε ιδιαίτερα προνομιακά επίπεδα για όλους τους φίλους της Ένωσης, που θα σπεύσουν την πρώτη αυτή δύσκολη χρονιά να ενισχύσουν την ομάδα μας. Σε όλους αυτούς θα δοθούν προνόμια ανανέωσης και όχι νέας αγοράς. Οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι, η ΑΕΚ το ασπάζεται και η διοικούσα αρχή της ΚΑΕ έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξυπηρετήσει αλλά και να τιμήσει με την σειρά της τους φίλους της, που δεν σταματούν ποτέ να την ακολουθούν.

Ο κάθε Ενωσίτης θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 50, 60 και 80 ευρώ ενώ με αυτές τις τιμές θα μπορεί να ανανεώσει και την επόμενη σεζόν. Ενώ αντίστοιχα την επόμενη σεζόν οι τιμές θα είναι 75, 90 και 120 ευρώ.

Σαφέστατα η ΑΕΚ θέτει ως προτεραιότητα την δημιουργία οικογενειακού κλίματος στις κερκίδες και πρωτοτυπεί και στα οικογενειακά διαρκείας καθώς και αυτά είναι σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, 60 € (Ο Γονέας) 15 € (Το κάθε Παιδί). Ενώ αντίστοιχα την επόμενη σεζόν η νέα αγορά θα κοστίζει 120 και 60 ευρώ.

Επιπλέον πρωτοτυπίες και προγράμματα θα ισχύουν και για αυτούς που μπορούν να στηρίξουν οικονομικά ή έμπρακτα την προσπάθεια της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αναλυτικά ο πίνακας των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ ΚΑΕ για τη σεζόν 2014-15.

Κατηγορίες Προνομιακή Τιμή Τιμή 2015 – 2016
Fan Γ΄(πέταλο) 50€ 75€
Fan Β΄(πέταλο) 60€ 90€
Fan Α΄(πέταλο) 80€ 120€
Fan Silver (κέντρο) 100€ 160€
Fan Gold (κέντρο) 120€ 180€
Fan Platinum (κέντρο) 140€ 200€
Fan Diamond (κέντρο) 180€ 240€
___________________

Supporter 250€ 350€
Supporter bronze 350€ 700€
Supporter silver 450€ 900€
Supporter gold 600€ 1200€
Supporter platinum 1.000€ 2000€
Supporter diamond 1.200€ 2500€

Family (οικογενειακό) 60 +15€ 120 +30€
Company 250 +80€ 500 +160€

ΤΙΜΕΣ
Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ για προσιτές τιμές στις κάρτες διαρκείας της περιόδου 2014 – 2015 και λόγω και της δεδομένης οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να δοθεί προνόμιο ανανέωσης σε όσους προβούν σε νέα αγορά εισιτηρίων για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι φετινοί κάτοχοι θα επωφεληθούν του δικαιώματος ανανέωσης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με τις φετινές. Για νέους αγοραστές την περίοδο 2015 – 2016 θα ισχύσουν κανονικές τιμές.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ:

Για κάθε κατηγορία καρτών διαρκείας προβλέπονται και επιπλέον προνόμια τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά.

Είσοδος στο VIP LOUNGE για τους κατόχους SUPPORTER
Δωρεάν θέση parking δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.
Εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας SUPPORTER.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Η αγορά των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους

Διαδικτυακά στο http://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-kartes-diarkeias/
Από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)
*Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
Διαδικτυακά (στο www.viva.gr)
Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
Επιπλέον σημεία πώλησης θα ανακοινώνονται σταδιακά.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες.
Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 16 ετών και οι γονείς τους να προσκομίσουν ενημερωμένο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο δήμο που ανήκουν.
Τόσο τα οικογενειακά εισιτήρια όσο και τα εταιρικά θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μια. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν κανονικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης