Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ, καθώς, όπως γνωστοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, προμηθεύτηκε 100 εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα, ενώ ζήτησε να μοιραστούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η νίκη-πρόκριση επί του Περιστερίου, υπό αντίξοες συνθήκες στο Κύπελλο Ελλάδος, και τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας στρατηγικής, του επικαιροποιημένου πλάνου της ΑΕΚ BC συγκινούν τους φίλους της “Βασίλισσας”.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον “Ενωσίτη” επιχειρηματία ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Οργανισμό για την αγορά 100 Εισιτηρίων Διαρκείας.

Επιθυμία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι όπως τα “Διαρκείας” διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια. Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοβουλία του φλογερού “κιτρινόμαυρου” πιστού της “Βασίλισσας” σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για άπασα την ανθρωπότητα δείχνει το δρόμο και δημιουργεί προσδοκίες. Παράλληλα, αυξάνει τη δική μας ευθύνη για τα μελλοντικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των “Διαρκείας”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης