Το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ στο Ζλάτιμπορ επισκέφτηκε την Τετάρτη ο δήμαρχος της περιοχής, Μίλαν Σταμάτοβιτς, για να συνομιλήσει με παίκτες, προπονητές και στελέχη.
Εν συνεχεία, παρέδωσε ο ίδιος σε όλα τα μέλη της αποστολής των «κιτρινόμαυρων» τσάντες, που εμπεριείχαν το βιβλίο ιστορίας και πολιτισμού της πόλης, καθώς και τοπικά εδέσματα.

«Εύχομαι να ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαμονή σας. Εδώ είναι το πιο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Σερβίας. Κι άλλες ομάδες από Ελλάδα, η ΤΣΣΚΑ από τη Ρωσία, και άλλες ομάδες από το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα μας προτιμούν για προετοιμασία και μετά κάνουν πρωταθλητισμό.
Εύχομαι καλή επιστροφή στη χώρα σας και υγεία στις οικογένειές σας» είπε απευθυνόμενους στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μίλαν Σταμάτοβιτς.

Η ΑΕΚ διά του τεχνικού διευθυντή της, Ντράγκαν Σάκοτα, παρέδωσε στο δήμαρχο μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών. Παρόντες στη λιτή εκδήλωση, που διοργανώθηκε αμέσως μετά το γεύμα της ομάδας, ήταν ο αντιδήμαρχος Αρσέν Τζούριτς και η διερμηνέας του δήμου, Έλενα Τανάσκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης