Αντιπαράθεση ανάμεσα στις ΚΑΕ Ηρακλής και ΑΕΚ προκάλεσε η ραδιοφωνική συνέντευξη του «ισχυρού άνδρα» του «Γηραιού», Θοδωρή Δρακόπουλου.

Ο επικεφαλής των «κυανόλευκων» μίλησε την Παρασκευή στον σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μη χορηγήσει στην ΚΑΕ Ηρακλής πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 ανδρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το λόγο αυτό ο παράγοντας του συλλόγου της Θεσσαλονίκης προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της ΕΕΑ, ενώ, ρίχνοντας τα «βέλη» του στην Επιτροπή, αναφέρθηκε και στην ΚΑΕ ΑΕΚ, λέγοντας: «Έδωσαν άδεια στην πρωταθλήτρια των ban, ΑΕΚ, να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξέταζαν τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα. Εμείς καταθέσαμε τον φάκελό μας στις 10 Ιουλίου και εξετάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν αλλάξει την απόφαση η ΕΕΑ, εγώ θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής».

Εντούτοις, ο χαρακτηρισμός «πρωταθλήτρια των ban» προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ηρακλής να ανασκευάσει τις δηλώσεις του εντός 24 ωρών. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «… θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση», επισημαίνοντας πως αυτή θα διατεθεί «ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης – Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου τoυ Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.

Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

H ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης – Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης