Στην προσωπικότητα που έβγαλε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο τεχνικός της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, μετά τη νίκη επί της Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία.

«Κάναμε πολλά λάθη μέχρι να καταλάβουμε πως η Λιετκαμπέλις έπαιζε με τρομερή ενέργεια. Δεν νοιαστήκαμε για τη μπάλα με τον σωστό τρόπο. Τα 9 λάθη ήταν πολλά για να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Δώσαμε ευκαιρίες να σκοράρουν πολλούς εύκολους πόντους. Ήταν σημαντικός ο τρόπος που επιτρέψαμε στο δεύτερο κομμάτι της δεύτερης περιόδου και κατανοήσαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα», είπε αρχικά και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε συνέπεια στην άμυνα και την επίθεση. Εκτιμώ την προσωπικότητα που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Υποφέραμε λίγο στα ριμπάουντ, γιατί μας λείπει ύψος, αλλά είδα προσπάθεια από όλους ώστε να κερδίσουν κάθε μπάλα. Είναι σημαντική νίκη για εμάς για να μείνουμε στην πρώτη θέση. Τελειώσαμε τα ταξίδια μας με 6 νίκες σε 7 παιχνίδια. Βγάλαμε προσωπικότητα σε όλη τη φάση των ομίλων, παρά τις απουσίες που είχαμε».

Για τον Γιόνας Ματσιούλις, δήλωσε: «Ο Γιόνας είναι πολύ σημαντικός για αυτή την ομάδα. Μας έλειπε ένας σημαντικός παίκτης όπως ο Σάκοτα, ενώ μπορεί να παίξει στο 3 και στο 4. Είναι σημαντικός γιατί μπορεί να παίξει εξίσου καλά σε άμυνα και επίθεση. Είναι έμπειρος και για εμάς είναι σημαντικό γιατί δίνει ψυχολογία σε όλους. Έχει τη δυνατότητα να τιμωρεί τα miss match και χρησιμοποιεί το σώμα του με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύτιμος για την φετινή ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης