Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης γνωρίζει τον δύσκολο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η ΑΕΚ για να σκληραγωγηθεί και να αρχίσει να κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια που κρίνονται στον πόντο, και δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα η ομάδα θα μπορεί να αντεπεξέρχεται σε αυτές τις καταστάσεις.

«Το πιστεύαμε. Μπορώ να πω ότι αξίζαμε τη νίκη, έτσι όπως πήγε το ματς. Είναι οι λεπτομέρειες, είναι η τύχη, όλα παίζουν ρόλο» δήλωσε στην «Ώρα για Σπορ» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα δεν έχουμε κερδίσει μέχρι στιγμής μεγάλο ματς στον πόντο. Όλα τα μεγάλα ματς ήταν στο χέρι μας και χάσαμε από δικά μας λάθη. Αφού δεν κερδίζουμε στον πόντο και δεν χτίζουμε χαρακτήρα από τις νίκες, ας χτίσουμε χαρακτήρα από τις ήττες. Πρέπει να μάθουμε, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ αισιόδοξος. Η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, όλοι οι μπασκετικοί το ξέρουν αυτό, οπότε είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ. Η ομάδα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο και μπορώ να πω ότι γίνεται πολύ σωστή δουλειά» πρόσθεσε.

Για τη διαιτησία είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Καλό είναι να μην ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι. Όλα παίζουν ρόλο, αλλά και πάλι δεν πρέπει να σχολιάζουμε εμείς οι παίκτες. Αυτό είναι περισσότερο κομμάτι της διοίκησης και των προπονητών».

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: «Απολογήθηκε» ο Παπαντωνίου για τις χαμένες βολές με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης