Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι η «Ένωση» παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά πλέον κοιτάζει το επόμενο ματς της σειράς.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Νομίζω ότι για περίπου 36-37 λεπτά ήμασταν καλοί και στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός σκλήρυνε ακόμα περισσότερο κι εκεί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και κάναμε λάθη στην επίθεση και την άμυνα, και χάσαμε το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι» είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, ενώ ρωτήθηκε για τη διαφορά των οκτώ πόντων που έγιναν ένας στο τέλος της τρίτης περιόδου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα, ήταν κρίσιμο σημείο στον αγώνα. Κάναμε λάθη και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν βέβαιο ότι θα αντιδράσει και γι’ αυτό χάσαμε και τη διαφορά. Είπα ότι παίξαμε 37 λεπτά καλό μπάσκετ. Για 36 λεπτά ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι, στην άμυνα καλοί, αλλά δεν αντέξαμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τι χάλασε το μυαλό των παικτών: «Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ σκληρός. Βάζω και την κούραση. Είμαστε στο τέλος της σεζόν, αλλά ήταν όλα μαζί».

Τέλος, ο Ντόνι Μακ Γκραθ υπογράμμισε: «Ήταν μία χαμένη ευκαιρία για εμάς. Πιστεύω ότι είχαμε ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Στα τελευταία δύο λεπτά κάναμε λάθη και χάσαμε εύκολα σουτ, αφήνοντας την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να νικήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης