Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε ότι δεν περίμενε η ΑΕΚ να επικρατήσει με τόσο μεγάλη δυσκολία στο ματς απέναντι στο Ρέθυμνο. Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε και για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 17 Φεβρουαρίου.

«Ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά για να πούμε την αλήθεια δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τόσο δύσκολα. Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο παίζει καλά και είναι από τις πιο επικίνδυνες, επιθετικά, ομάδες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μαρκάρεις τον Μούντι, όταν είναι σε ρυθμό. Είναι πολύ γρήγορος και σουτάρει. Και οι υπόλοιποι είναι αθλητικοί. Πρώτη φορά μπορώ να πω ότι χάσαμε τα ριμπάουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά που παίξαμε καλές άμυνες και πήραμε προβάδισμα. Είχαμε ηρεμία στο τέλος. Για εμάς είναι σημαντική νίκη. Είπαμε ότι αν και έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια και έχουμε χάσει κάποιους αγώνες εκτός έδρας, έχουμε διορθώσει τη θέση μας και έχουμε αισιοδοξία για το τέλος του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, μου αρέσει ο τρόπος που παίζει. Πλέον σκεφτόμαστε το Κύπελλο. Πρέπει να ξεκουραστούμε μια μέρα και να αναλύσουμε τον αντίπαλο», είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης