Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή τιμωρήθηκε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ από το πειθαρχικό όργανο του Basketball Champions League για το κάψιμο μιας σημαίας του Ισραήλ από οπαδούς της ομάδας στο ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε σήμερα (24/1) ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι η ομάδα τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή για ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση δεν υφίσταται άμεσα κάποια κύρωση, αλλά θα εκτίσει τη συγκεκριμένη ποινή, μόνο εφόσον οπαδοί της υποπέσουν ξανά σε πειθαρχικά παραπτώματα μέσα στο διάστημα ενός χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του BCL αποφάσισε την τιμωρία της Ομάδας μας με μία (1) αγωνιστική “κεκλεισμένων των θυρών”, αλλά με αναστολή, για ένα (1) έτος.

Η ποινή αφορά στη χρήση λέιζερ, στην ανάρτηση σημαιών εκτός των χωρών των διαγωνιζομένων ομάδων και στην πυρπόληση της σημαίας του Ισραήλ στη διάρκεια της αναμέτρησης με Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα, στην επόμενη αναμέτρηση, όπου θα επαναληφθούν πάσης φύσεως περιστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτονόητο είναι, ότι εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων της Ομάδας μας στο BCL, πρέπει οι οπαδοί μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης