Με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της FIBA την ΑΕΚ, για όσα έλαβαν χώρα πριν από τον αγώνα με τη Ρέτζιο Εμίλια για το Basketball Champions League. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων πριν το τζάμπολ, εν τη απουσία της αστυνομίας από το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Πλέον, η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία προσανατολίζεται στην κατάθεση έφεσης, προκειμένου να μειωθεί η ποινή της, καθώς, όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, «εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί χωρίς θεατές την τουρκική Καρσίγιακα, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Basketball Champions League, ενώ, εφόσον συνεχίσει στη φάση των “Play-In” (σ.σ. οι σειρές των αγώνων κρίνονται στις δύο νίκες), θα συνεχίσει εκεί να εκτίει την τιμωρία της.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Με ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών («κεκλεισμένων των θυρών») τιμωρήθηκε η ομάδα μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA για το επεισόδιο της αναμέτρησης του BCL με Ρέτζιο Εμίλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ BC εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της.

Η ΑΕΚ BC με αίσθημα ευθύνης και απολύτου σεβασμού στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας ενημερώνει:

Σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» στη Basket League, με αντιπάλους τους ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της εκάστοτε αναμέτρησης αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο tickets@aekbc.gr. Στην αίτηση θα καταγράφονται το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του νέου κατόχου του μεμονωμένου εισιτηρίου αγώνα, που επιθυμούν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης