Για ακόμα ένα ΔΣ του ΕΣΑΚΕ δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποχώρησε, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του Συνδέσμου, όντας φανερά ενοχλημένος από όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έδωσε το παρών στην σύσκεψη όμως από τις πρώτες στιγμές διαπίστωσε πως δεν υπάρχει κλίμα συνεργασίας για την επόμενη μέρα του πρωταθλήματος, κάτι που σημείωναν και άνθρωποι της ΑΕΚ κατά την αναχώρησή τους από την σύσκεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όλα αυτά μάλιστα λίγες μέρες μετά τις προσπάθειες του Μάκη Αγγελόπουλου για να μπορέσει να βοηθήσει το πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν, μέσα από επαφές που είχε με κυβερνητικά στελέχη. Στην ΑΕΚ ωστόσο τόνιζαν πως κανείς στο ΔΣ δεν είχε διάθεση να συνεργαστεί.

Η αιτία της αποχώρησης της ΑΕΚ ήταν και η διαφωνία που υπήρξε στο θέμα της επιτροπής αδειοδότησης.

Στην Ένωση δεν βρήκαν κλίμα συνεργασίας στην πρόταση που κατατέθηκε για εσωτερική επιτροπή που θα εξετάζει τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και αυτή ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Αγγελόπουλο να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από τη σύσκεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΔΣ συνεχίζεται κανονικά αυτή την ώρα, χωρίς εκπροσώπηση από πλευράς ΑΕΚ, με τον Αγγελόπουλο μάλιστα να μην μένει για να ψηφίσει τα κριτήρια του νέου πρωταθλήματος.

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης