O μεγαλομέτοχος της KAΕ AEK, Μάκης Αγγελόπουλος, σε μήνυμά του που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα, αναφέρθηκε στην απόφαση του να ασχοληθεί ενεργά με τη «βασίλισσα» και κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται για την «ανακατάληψη του “θρόνου”».

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

πριν από λίγο καιρό και έπειτα από πολλά χρόνια διακριτικής παρουσίας μου στα κοινά της ΑΕΚ, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τη «Βασίλισσα». Θέλησα έτσι να στηρίξω έμπρακτα την επιστροφή της στην μεγάλη Κατηγορία, αλλά και να θέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις βάσεις για την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στο πλαίσιο αυτής της Ιστορικής ευθύνης η πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα και του επιτελείου του, το μπαράζ μεταγραφών υψηλού επιπέδου, η προσθήκη ικανών και διακεκριμένων στελεχών σε κάθε πόστο της εταιρίας, η στέγαση της ομάδας στο ΟΑΚΑ των επιτυχιών και η στέγαση των Γραφείων στο «κιτρινόμαυρο» Νέο Ηράκλειο, η δυναμική παρέμβασή μας σε ελληνικά και διεθνή φόρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι ακόμα βρισκόμαστε στα θεμέλια της δημιουργίας. Ο δρόμος είναι μακρύς. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να «ηρεμήσουμε» ποτέ.

Σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια μέχρι την ανακατάληψη του «θρόνου» η «Βασίλισσα» θέλει στο πλευρό της τον κόσμο της.

Φίλοι και φίλες της ΑΕΚ,

η συμβολή σας στην αποστολή, που αναλάβαμε θα είναι καθοριστική. Είναι αυτονόητο, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και μόνο θα πετύχουμε.

Η «Βασίλισσα» επέστρεψε

Μάκης Αγγελόπουλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης