Για συγκινητική εξέλιξη έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, αναφερόμενος στο «ποδαρικό» της Ένωσης στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ μίλησε στο ημίχρονο του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών/Basket League με τη Λάρισα, προαναγγέλλοντας επένδυση και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι πολύ συγκινητικό αυτό. Ξοδέψαμε πολλά χρήματα, πολύ χρόνο. Τεράστια ταλαιπωρία με την γραφειοκρατία, αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και είμαστε εδώ. Είμαστε σε μια περιοχή που έχει πολλούς φίλους της ΑΕΚ, εδώ θα χτίσουμε το κοινό μας.

Σε τρεις με έξι μήνες θα το δούμε σε πλήρη μορφή. Έχουμε σχέδια για τον περιβάλλοντα χώρο, θα γίνει κι εκεί μια επένδυση. Η ομάδα, όπως ξέρετε, τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τα περισσότερα απ’ όλες στο ελληνικό μπάσκετ. Έχουμε χρηματοδοτήσει δύο διεθνείς διοργανώσεις, που προέβαλαν τη χώρα. Μέσα σε συνθήκες κορωνοϊού και lockdown δεν κάναμε πίσω και προχωρήσαμε την επένδυση για το γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγωνιστικό θα μας απασχολήσει σίγουρα. Έχουμε στο πλάνο να κάνουμε κάποιες κινήσεις, είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Ξεκινήσαμε όχι και τόσο καλά με μια ήττα εκτός προγράμματος, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε προπονητή, παίκτες, αλλά και τις κινήσεις που θα γίνουν».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης