Αγγελόπουλος: «Γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 22:27
Αγγελόπουλος: «Γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας»

Στην επίτευξή του πρώτου εφετινού στόχου της ΑΕΚ (σ.σ. απομένουν το φάιναλ φορ του BCL και ο τελικός του πρωταθλήματος), στάθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την Ένωση. Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ μοίρασε συγχαρητήρια, μίλησε για την επόμενη μέρα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου.

 

Οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ:

- Για την αφιέρωσή του προς την εξέδρα: «Το αφιερώσαμε σε αυτούς τους λίγους που βρήκαν πρόσκληση και βρέθηκαν σε αυτόν τον τελικό».

- Για την επιτυχία της ΑΕΚ: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Έχουμε πάρει τέσσερις τίτλους σε δύο χρόνια, γεμίζουμε την τροπαιοθήκη μας. Η ομάδα έχει χτυπηθεί αλύπητα από τους τραυματισμούς, έχουμε κάνει εννέα αλλαγές. Όλοι προσπάθησαν πολύ».

- Για το φινάλε-θρίλερ: «Είχε ένταση και αγωνία. Μακάρι κάποια στιγμή να διοργανώνουμε παιχνίδια με κόσμο στο γήπεδο. Στο Copa del Rey παίζουν οκτώ ομάδες στο ίδιο γήπεδο στην Μάλαγα. Εδώ θέλουμε να παίξουν δύο ομάδες με κόσμο στον τελικό».

- Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά. Σήμερα δεν θα πούμε κάτι παραπάνω. Πανηγύρια και γιορτές»

- Για την επόμενη μέρα: «Μέσα από ατυχίες, τραυματισμούς, τα καταφέραμε. Η ομάδα είναι όρθια, μέσα και στους τρεις στόχους. Θέλουμε τρεις τελικούς. Πήγαμε στον πρώτο και τον κερδίσαμε. Θέλουμε να πάμε στο Final Four του BCL και να παίξουμε και στον τελικό του πρωταθλήματος».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 22:31