ΑΕΚ: «Σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ο Γέλοβατς, σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή του»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 17:24
ΑΕΚ: «Σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ο Γέλοβατς, σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή του»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη, επιβεβαιώνοντας ότι ο Στέφαν Γέλοβατς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη Κυριακή στην προπόνηση της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» στο σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνουν ότι η κατάσταση του 32χρονου παίκτη τους παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ΒC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει για την πρωτοφανή δημιουργηθείσα κατάσταση, που αφορά στην περιπέτεια υγείας του Στέφαν Γέλοβατς. Ο αθλητής μας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον που δείχνουν τα ΜΜΕ σχετικά με την υγεία του Στέφαν. Παρακαλούμε, ωστόσο, να γίνονται οι όποιες αναφορές με διακριτικότητα και να κοινοποιούνται αυτολεξεί τα ιατρικά δελτία της ΑΕΚ BC, προκειμένου να μην διακινούνται εσφαλμένες πληροφορίες, που κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ομαλότητα.

Η ΑΕΚ BC ευχαριστεί από καρδιάς και όλους όσοι εντός και εκτός ΑΕΚ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια υγείας του αθλητή μας, με μηνύματα σε κοινωνικά δίκτυα.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει πρωτίστως η οικογένεια του Στέφαν αλλά και ο οργανισμός ΑΕΚ, το μαζικό κύμα στήριξης συνιστά βάλσαμο στον πόνο και την αγωνία μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 17:45