Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, όπως και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να αποτελεί τον νέο προπονητή των «κιτρινόμαυρων».

Ο εκ των συνεργατών του Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή μόνο για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα και μετά την ήττα της Ένωσης, η συγκίνηση ήταν έκδηλη στο «αντίο» του με τους παίκτες, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, Πέμπτη (15/4), η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση αποχαιρετώντας τους δύο συνεργάτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργο Λιμνιάτη και Δημήτρη Μενουδάκο. «Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς τους τέως συνεργάτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργο Λιμνιάτη και Δημήτρη Μενουδάκο. Η προσφορά τους και το ήθος τους υπήρξαν ανεκτίμητα στη διάρκεια της συνεργασίας τους με τη “βασίλισσα”. Η ΑΕΚ ΒC τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους» αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ στη σχετική ανακοίνωσή της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης