Το μαχητικό Περιστέρι αντιμετωπίζει η ΑΕΚ το Σάββατο (7/11, 19:30), για την 3η αγωνιστική της Basket League. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής αν μπορεί να υπολογίζει στον Γιόνας Ματσιούλης, κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή, πριν από το τζάμπολ, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο Λιθουανός παραμένει εκτός προπονήσεων και συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση, εξαιτίας των οποίων αγωνίστηκε μόλις για 6 λεπτά κόντρα στη Χάποελ Χολόν

Η ΑΕΚ που προέρχεται από νίκη στον πρώτο αγώνα της στο Basketball Champions League, επί της Χάποελ Χολόν στο ΟΑΚΑ, είχε πάρει το ροζ φύλλο αγώνα (68-81) επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα της Basket League και εν συνεχεία νίκησε με 87-68 τη Λάρισα, στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε για τη «μάχη» με το Περιστέρι: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα μπροστά μας. Το Περιστέρι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, με πολύ καλά αποτελέσματα. Διαθέτει έμπειρο ρόστερ, έχει ταυτότητα σε άμυνα και επίθεση. Εμείς από την πλευρά μας, είχαμε μία μέρα μόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης