ΑΕΚ: Επέκταση συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν υπέγραψε ο Τσάλμερς

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, 17:14
ΑΕΚ: Επέκταση συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν υπέγραψε ο Τσάλμερς

Θετική εισήγηση για την παραμονή του Μάριο Τσάλμερς στην ΑΕΚ έδωσε ο τεχνικός της Ένωσης Ηλίας Παπαθεοδώρου στη διοίκηση με τον Αμερικανό να υπογράφει επέκταση συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν με την Ένωση.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Τσάλμερς, μια απόφαση που ελήφθη σε συνάρτηση με τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα (ρήξη ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα) και την αναμενόμενη απουσία του για δύο ακόμη μήνες. Εξάλλου, το ερχόμενο Σάββατο (18/1), ο Γκίκας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Μάριο Τσάλμερς είχε αποκτηθεί τον περασμένο Νοέμβριο με σκοπό να δώσει λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι για την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Βίρτους Μπολόνια, με την οποία κατέκτησε το BCL, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να ποντάρει πολλά στην εμπειρία και την ποιότητά του.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι σήμερα (16/01) συνήψε συμφωνία με τον Μάριο Τσάλμερς για επέκταση της συνεργασίας. Ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στη "Βασίλισσα" έως το τέλος της (τρέχουσας) αγωνιστικής περιόδου».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, 17:16