Στην εμπειρία του Γιόνας Ματσιούλις θα στηριχθεί και την προσεχή αγωνιστική περίοδο η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 35χρονο φόργουορντ γι’ ακόμη ένα χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιθουανός εντάχθηκε στο δυναμικό του «Δικεφάλου» το 2018 και ετοιμάζεται για την τρίτη διαδοχική σεζόν του στην Ένωση, ενώ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τη διετία 2012-14 είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση για τον Ματσιούλις έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ Β.C. πιστή στο πλάνο πρωταθλητισμού συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθεια δημιουργίας ενός συνόλου, που θα διεκδικεί πάντα τα υψηλά.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι συνήψε σήμερα (02/08) συμφωνία με τον Γιόνας Ματσιούλις. Ο διεθνής Λιθουανός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της περιόδου 2020-2021. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα για 3η συνεχόμενη περίοδο. Με τον Γιόνας εκ των πρωταγωνιστών η ΑΕΚ κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο του 2019 και το Κύπελλο Ελλάδος του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί Γιόνας για τα σπουδαία, που έρχονται…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης