Ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος τόνισε ότι η διοικητική αλλαγή και το βάρος της φανέλας εγγυώνται επιτυχίες στο μέλλον.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή μου να έρθω στην ΑΕΚ. Θεωρώ πως ήταν αυτό που ήθελα και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι μια τεράστια ομάδα και οι τόσες προσδοκίες σε γεμίζουν ευθύνες, αλλά ως αθλητής έχω μάθει να ζω με αυτό και θα κάνω και τώρα ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα», τόνισε αρχικά στην «Ώρα για Σπορ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η έλευση του κυρίου Αγγελόπουλου αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Συνεχίζει να δείχνει πόσο δυναμικά έχει μπει στο χώρο και βλέπω ότι στόχος του είναι να ξαναφτάσει την ομάδα στην κορυφή», πρόσθεσε ο γκαρντ της ΑΕΚ.

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα έπαιξε ρόλο. «Είναι ένας άνθρωπος που κουβαλά μεγάλες επιτυχίες και τεράστια εμπειρία. Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Κάθε μέρα μαθαίνουμε από εκείνον και είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί του», σχολίασε.

Δεν θέλησε να βάλει συγκεκριμένους στόχους. «Η ομάδα είναι τόσο μεγάλη που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Όλοι έχουμε καταλάβει, όπως και ο κόσμος, ότι γίνεται μια νέα αρχή. Στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: «Είμαστε σε διαδικασία ενίσχυσης»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης