Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Τζόρνταν Θίοντορ. Από την Κωνσταντινουπολη όπου βρίσκεται, δήλωσε ανυπόμονος ν` αγωνιστεί για λογαριασμό της Ένωσης, ενώ τόνισε πως είναι ευλογημένος που θα φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας». Η συνέντευξη του Θίοντορ στο επίσημο site της ΚΑΕ.

-Στα… social media γίνεται ντόρος για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ. Το έχεις αντιληφθεί;

«Αλήθεια; Αυτό, που ξέρω είναι, ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από κει και πέρα, θέλω να πω, ότι ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να αντικρίσω τους οπαδούς μας, παίζοντας με πάθος και καρδιά για το καλό της ομάδας».

-Γνωρίζεις τον Κόουτς Μπάνκι, τον τεχνικό διευθυντή Κόουτς Σάκοτα, τον κύριο Αγγελόπουλο;

«Έχω ακούσει τα καλύτερα για όλους. Συγκεκριμένα, για τον κόουτς Μπάνκι, ο «κολλητός» μου Μπο ΜακΚάλεμπ μού έχει πει εξαιρετικά πράγματα. Εξαιρετικά πράγματα μού έχουν πει και ο Κέρτις Τζέρελς, και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ υπό την καθοδήγησή του».

-Η ΑΕΚ κατέκτησε πέρσι δύο τρόπαια, το Basketball Champions League και το Κύπελλο Ελλάδος. Τoν επόμενο μήνα θα διεκδικήσει στη Βραζιλία το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Είσαι έτοιμος να βοηθήσεις για να πάρει κι αυτόν τον τίτλο;
«Όντως, αυτό, που πέτυχε η ΑΕΚ την περασμένη περίοδο ήταν εντυπωσιακό. Και πιστέψτε με… Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις τρόπαια σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαι σίγουρος, ότι αν κάθε ημέρα στην προπόνηση δουλεύουμε σκληρά στην ομάδα, θα πετύχουμε τους στόχους μας. Και θα πετύχουμε και περισσότερους…».

-Μία δέσμευσή σου προς τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου ως αθλητής, ήμουν «εργάτης» στο γήπεδο. Έπαιζα πάντα για τη νίκη και την ομάδα. Αυτό υπόσχομαι προς τον κόσμο. Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Αισθάνομαι πολύ όμορφα, που θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Ευχαριστώ το Θεό και την οικογένεια μου, που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Νιώθω ευλογημένος, που θα φορέσω την κιτρινόμαυρη φανέλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης