Η δημοφιλής τραγουδίστρια Katy Perry θα ερμηνεύσει επί σκηνής στα μουσικά βραβεία Billboard 2012 το νέο της τραγούδι, που φέρει τον τίτλο Wide Awake, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές των βραβείων, η Perry προστέθηκε στη λίστα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν επί σκηνής για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους στην λαμπερή τελετή απονομής, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου στο Λας Βέγκας. Η Katy Perry επέλεξε να ερμηνεύσει το νέο της single, το οποίο γράφτηκε για την επερχόμενη ταινία της Perry, Katy Perry: Part of Me.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελετή απονομής των βραβείων θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι Justin Bieber, Chris Brown, Carrie Underwood, LMFAO, CeeLo Green, Kelly Clarkson, Usher, The Wanted, Linkin Park, Nelly Furtado κ.ά.
Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς θα είναι οι τηλεοπτικοί σταρ Julie Bowen και Ty Burrell. Η Adele διεκδικεί την νίκη σε συνολικά 18 κατηγορίες των μουσικών βραβείων Billboard, ενώ οι LMFAO είναι υποψήφιοι σε 17 κατηγορίες. Υποψήφιοι στα φετινά βραβεία είναι ακόμη οι Rihanna, Lady Gaga και Lil Wayne.

Πηγή:ant1
Επιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης