Η νίκη της Τουρκίας επί της Σλοβακίας έφερε την Εθνική Εφήβων δεύτερη στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 και κατά συνέπεια της δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ μέσω των αγώνων μπαράζ.

Οι οκτώ δεύτεροι των προκριματικών (Ισπανία, Ισραήλ, Τσεχία, Λετονία, Πολωνία, Σερβία, Ρουμανία, Ελλάδα) θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 4 ομάδων με νέα κλήρωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό θα πάρει ο πρώτος κάθε ομίλου, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 28 Ιουνίου – 1 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως κάναμε καλή ανάλυση στον προκριματικό όμιλο στη Σλοβακία, έτσι θα κάνουμε και τώρα με τους αντιπάλους μας. Δουλέψαμε πολύ στις αναλύσεις και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Την Ισπανία και το Ισραήλ τους είχαμε αντιμετωπίσει πέρυσι στο Άργος ως Παίδες. Είναι οι ίδιες ομάδες. Θα είμαστε έτοιμοι και θα γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ ο ομοσπονδιακός προπονητής, Παναγιώτης Λακασάς.

Απευθείας προκρίθηκαν, ως πρώτοι των ομίλους τους, η Ιταλία, η Ρωσία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Λευκορωσία, όπως επίσης και οι διοργανωτές Ολλανδία και Βέλγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης