Την ήττα με 17-13 από τη Ρωσία υπέστη η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Ά Ομίλου της Προκριματικής φάσης του Europa Cup, στο κολυμβητήριο “Aquatic Palace” του προαστίου Ρούτζα της Μόσχας, το βράδυ την Τρίτης (15/1).

Ήταν η τρίτη ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε πέντε αγώνες στον Όμιλό της και παραμένει (με δύο νίκες) στους 6 βαθμούς και στην 3η θέση. Προκρίνονται στην τελική φάση (Final-6) οι τρεις πρώτες από κάθε όμιλο. Η Ρωσία, με τη νίκη της αυτή, εξασφαλίζει την πρωτιά στον Β´ Όμιλο, που της εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς του Final-6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ´ ένα παιχνίδι ανοιχτό, με πολλά γκολ και θέαμα, οι διεθνείς μας, παρότι ήταν καλές επιθετικά, δεν μπόρεσαν να συγκεντρωθούν στην άμυνα, βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

Οκτάλέπτα: 5-3, 5-4, 4-3, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Πάτρα 1, Μπενέκου, Πλευρίτου Ελευ. 2, Ξενάκη 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης