Την προσεχή Τρίτη (9/7) αναχωρεί για τη Νότια Κορέα η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γκουανγκζού. Όπως αναμενόταν, οι Κώστας Γκιουβέτσης και Κώστας Κάκαρης ήταν οι δύο τελευταίοι παίκτες που «κόπηκαν» από την προετοιμασία κι έτσι την τελική 13άδα απαρτίζουν οι Μάνος Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος και Κώστας Γαλανίδης.

Εξ αυτών, «πρωτάρης» σε μεγάλη διοργάνωση (σε επίπεδο ανδρών) είναι ο Παπαναστασίου, ενώ Σουμπάκης και Γαλανίδης θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο τελευταίος επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση μετά από εννέα χρόνια, καθώς είχε μετάσχει στο Ευρωπαϊκό του 2010 στο Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή για την Κορέα μετέχουν επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο γιατρός της ΚΟΕ, Γιώργος Μαρίνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης