Σε διεθνή φιλικό αγώνα Νέων (U19) ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουκρανία, που διεξήχθη την Τρίτη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο η εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Αντρι Κουλάκοφ στο 77′.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε καλή αγωνιστική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και μερικές αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες ωστόσο έμεινε χωρίς γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι Ουκρανοί, ανέβασαν την απόδοση τους και με το γκολ που σημείωσαν πήραν τη νίκη. H ελληνική ομάδα είχε και στο δεύτερο ημίχρονο εδαφική υπέροχή πλην όμως αυτή ήταν άκαρπη και δεν είχε τις ευκαιρίες για ένα έστω γκολ.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με τους :Σιαμπάνη, Λύρατζη, Παπάζογλου, Αντζουλά, Χατζηδίπμα, Δουβίκα, Καμπέτση, Γιούση, Μπούση, Αποστολάκη και Εμμανουηλίδη. Στην επανάληψη έκανε αρκετές αλλαγές ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας.

Οι Ουκρανοί στον αντίποδα ξεκίνησαν με τους: Αβραμένκο, Μπιελιάγιεφ, Μπόνταρ, Μπουλέτσα, Καστσιούκ, Κορνιένκο, Κουτσέρουκ, Χαχλόφ, Σοφρόνοφ, Σουπριάχα, και Σούκχαρ. Αλλαγές έγιναν και από την πλευρά των Ουκρανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη οι δυο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα επίσης για φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης