Σταδιακά, ανάλογα με το πότε ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, θα ενταχθούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, εν όψει της προετοιμασίας στο Άπελντορν της Ολλανδίας και του φιλικού με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).

Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα γίνει στις 22 Μαΐου, με τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων θα είναι και ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης, που δέχθηκε την παρθενική κλήση του στη «γαλανόλευκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ακολουθήσουν από 24 έως 27 Μαΐου οι «λεγεωνάριοι», πλην των Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Κώστα Μανωλά και Τάσου Δώνη, οι οποίοι δεν θα είναι διαθέσιμοι για το φιλικό με την Τουρκία και θα ενταχθούν στην αποστολή στις 3 Ιουνίου, ενόψει των επίσημων αγώνων με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6). Αξιοσημείωτες είναι οι απουσίες του Κώστα Μήτρογλου και του Βασίλη Τοροσίδη.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Άγγελο Αναστασιάδη, με τις ημερομηνίες που θα ενταχθούν στην αποστολή:

22 Μαΐου: Πέτρος Μάνταλος, Βασίλης Μπάρκας, Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Πέλκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Βαλεριάνος, Μανώλης Σιώπης, Λεονάρντο Κούτρης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας, Ευθύμης Κουλούρης, Φιόρι Ντουρμισάι, Γιάννης Κώτσιρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

24 Μαΐου: Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Κολοβός

25 Μαΐου: Κώστας Σταφυλίδης

27 Μαΐου: Ανδρέας Σάμαρης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Σιόβας, Κάρλος Ζέκα

3 Ιουνίου: Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Τάσος Δώνης

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης