Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (CEV), Αλεξάνταρ Μπόρισιτς, μετά την κλήρωση του Euro ανδρών στο Atomium στις Βρυξέλλες, μίλησε στο volleyball.gr για την επιστροφή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργο Καραμπέτσο και τους συνεργάτες του.

Για την κλήρωση: «Για εμένα είναι μεγάλη χαρά που το ιστορικό αυτό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ξεκινάει με την κλήρωση στις Βρυξέλλες, το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαι σίγουρος πως η πρώτη διοργάνωση σε 4 χώρες με 24 ομάδες θα είναι άκρως πετυχημένη. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στη διοργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κλήρωση της Ελλάδας στον Α’ όμιλο: «Όταν έπαιξα το 1965 στον Ερυθρό Αστέρα, το πρώτο μου παιχνίδι ήταν στην Αθήνα. Η Ελλάδα έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν σπουδαίες διοργανώσεις με μεγάλη επιτυχία. Η Ελλάδα έλειπε κάποια χρόνια από το Euro, αλλά προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρόεδρος κ. Καραμπέτσος και τους εξαίρετους συνεργάτες του, έφεραν πάλι την Ελλάδα σε άνδρες και γυναίκες ξανά στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο. Θα φιλοξενήσετε και έναν από τους δύο ομίλους της τελικής φάσης του Euro K18 και εύχομαι σύντομα να αναλάβετε και ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης