Στην Κοζάνη βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής Γυναικών εν όψει του τελευταίου της αγώνα για τον Δ’ Όμιλο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019. Η Ελλάδα θα κλείσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο Ισραήλ, την Τετάρτη (21/11, 17.00) στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης.

Οι διεθνείς έκαναν το απόγευμα προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με το βάρος να πέφτει στην τακτική, καθώς «δούλεψαν» πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελένη Καφαντάρη, μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής έκανε μια ανάλυση του Ισραήλ επισημαίνοντας τα δυνατά του σημεία. «Το Ισραήλ εδώ και χρόνια ακολουθεί το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Διαθέτει κοντά και ταχύτητα γκαρντ με εξαιρετικό τρίποντο. Δεν έχει στο ρόστερ του ιδιαίτερα ψηλές παίκτριες, όμως παίζει γρήγορα, πιέζει πολύ στην άμυνα, στα όρια του φάουλ αρκετές φορές. Στο παιχνίδι με την Πορτογαλία που είδαμε, το Ισραήλ είχε 60% στα τρίποντα παρά το γεγονός ότι έχασε. Έχει στο ρόστερ του την Κλαρκ, μια παίκτρια που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις. Την προηγούμενη φορά μας είχε κάνει μεγάλη ζημιά. Οι δυο, εξάλλου, παίκτριες που παίζουν μέσα στο καλάθι, μπορούν να απειλήσουν και από μακριά, καθώς βγαίνουν έξω και σουτάρουν από τη γραμμή του τρίποντου. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Τετάρτης. Ελπίζουμε, όπως και την προηγούμενη φορά, το γήπεδο να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να μας δώσουν ώθηση και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη έστω και με ένα πόντο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης