Μπορεί το έργο της μετά την ήττα με 1-0 στην Τούμπα να είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο είναι αποφασισμένη να παλέψει για την πρόκριση.

Ο λόγος για την Εθνική Ελπίδων, η οποία φιλοξενείται στις 20.00 (ΕΡΤ3) από την Αυστρία, στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τα play-offs πρόκρισης στα τελικά του EURO, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάθεση του Αντώνη Νικοπολίδη θα βρίσκεται και ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος θα ταξιδέψει σήμερα για την Αυστρία, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και να δώσει μία επιπλέον λύση στην επίθεση στον ομοσπονδιακό προπονητή.

Επίσης, υπολογίζεται κανονικά και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στο πρώτο ματς με τους Αυστριακούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κότσαρης, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Σάλιακα, Πασαλίδη, Νικολάου, Τσιμίκα (ή Κυριακόπουλο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γαλανόπουλος και ο Καραχάλιος, με τον Λημνιό ως εξτρέμ και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Άγνωστο ακόμη είναι αν ο Νικοπολίδης θα αλλάξει τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη με τους Λάμπρου και Ανδρούτσο, αντίστοιχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης