Την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης σε Ελλάδα και Κύπρο του προσεχούς φιλικού αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε το Epsilon TV.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Epsilon TV ανακοινώνει την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης σε Ελλάδα και Κύπρο του προσεχούς φιλικού αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από τη συχνότητα του Epsilon TV οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μεγάλη αγαπημένη όλων των Ελλήνων και στην αναμέτρηση με τη Σαουδική Αραβία την Τρίτη 15 Μαΐου στις 20.30.

H ανανεωμένη Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Nations League, αντιμετωπίζοντας τη μαχητική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία μετράει αντίστροφα για την παρουσία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα δώσει ευκαιρίες στο νέο αίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού σε αυτό το παιχνίδι θα δούμε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής αρκετά καινούργια πρόσωπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Σαουδάραβες επιστρέφουν σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 12 χρόνια, έχοντας στον πάγκο τους τον Αργεντινό, Χουάν Αντόνιο Πίτσι.
Ο αγώνας της 15ης Μαΐου στο στάδιο La Cartuja της Σεβίλλης θα αρχίσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί απευθείας και αποκλειστικά από την τηλεόραση του Epsilon TV, σε περιγραφή του κορυφαίου Έλληνα sportscaster Αλέξη Σπυρόπουλου.

Από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει το ρεπορτάζ ο Γρηγόρης Ποζιός. H Εθνική Ελλάδας παίζει μπάλα στο Epsilon TV! Μην τη χάσετε!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης