Στην αναγκαιότητα να γίνει επανεκκίνηση στην Εθνική μας στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία-σοκ (1-1) απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Τζον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι «πιάσαμε πάτο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιάσαμε πάτο. Είναι σαφές ότι όταν δεν μετατρέπεις σε γκολ τις ευκαιρίες, θα το πληρώσεις. Οι αντίπαλοί μας είχαν μια ευκαιρία και την έκαναν γκολ. Είναι θέμα νοοτροπίας. Είμαι με την ομάδα 10 ημέρες, τα παιδιά δεν έδειξαν αυτά που δείχνουν στην προπόνηση. Πρέπει να μάθουν να παίζουν μέσα στον αγώνα, όπως έχουμε εξηγήσει. Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα αυτής της ομάδας αυτό το αποτέλεσμα. Τους είπα ότι την ποιότητα και τη νοοτροπία πρέπει να τη δείξουν στο γήπεδο. Κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις, πρέπει να υπάρχει ομαδικό πνεύμα, πρέπει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Κάτι που δεν έγινε με το Λιχτενστάιν» επεσήμανε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πρέπει να κάνουμε ένα restart, πρέπει να δούμε τους παίκτες που έχουν τη νοοτροπία και την ποιότητα. Φυσικά, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν είχαμε σκοράρει τρία ή τέσσερα γκολ. Δεν έγινε σήμερα στο άδειο ΟΑΚΑ, οι φίλαθλοι εδώ και καιρό έχουν γυρίσει την πλάτη. Πρέπει ο κόσμος να πιστέψει στους παίκτες κι αυτό θα γίνει μέσα από τα αποτελέσματα. Φθάσαμε στο σημείο να πιούμε το ποτήρι με το δηλητήριο και τώρα πρέπει να κάνουμε restart».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης