Η Εθνική ομάδα απογοήτευσε με την εμφάνισή της απέναντι στην Ιταλία το περασμένο Σάββατο, οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας συζητήθηκαν, αλλά σε καμία περίπτωση μία ήττα από τη «σκουάντρα ατζούρα» δεν μπορεί να θεωρηθεί εκτός προγράμματος.

Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι το φαβορί του 10ου προκριματικού ομίλου, η διαφορά κλάσης και ποιότητας δεδομένη, οπότε εκείνο που μένει είναι να ανασυγκροτηθεί τάχιστα η ελληνική ομάδα, προκειμένου να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση που δίνει πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια νέα αρχή θα μπορούσε να γίνει απέναντι στην Αρμενία, την οποία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει απόψε (21.45, COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV) στο ΟΑΚΑ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πρόκειται να κάνει αλλαγές στα πρόσωπα. Με πιο πιθανό το 4-3-3-1 ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια και θα έχει στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Κούτρη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Μαυρία, με τον Σιόβα να διεκδικεί θέση. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ζέκα και ο Σάμαρης, έχοντας μπροστά τους τον Φορτούνη. Τις δύο θέσεις των εξτρέμ διεκδικούν οι Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας και Τάσος Μπακασέτας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ευθύμης Κουλούρης.

Η Αρμενία αναμένεται να ξεκινήσει με τους Χαϊραπετγιάν, Χοβνανισιάν, Χορογιάν, Βοσκανιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Μιρτσιάν, Γκριγκοριάν, Μχιταριάν, Γκαζαριάν, Μπαρτσεγκιάν, Καραπετιάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ θα διευθύνει τον αγώνα του ΟΑΚΑ. Έχει σφυρίξει δύο φορές παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Εφέτος στην ήττα με 4-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο και τον Αύγουστο του 2011 την αναμέτρηση με τη Βαλερένγκα (3-0). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σίλβερ Κόιβ και Άρον Χάρσινγκ, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιούρι Φρίσερ.

Το πρόγραμμα του 10ου ομίλου

21.45 : COSMOTE SPORT 2 HD Ιταλία – Βοσνία-Ερζεγοβίνη

21.45 : OPEN TV- COSMOTE SPORT 1 HD  Ελλάδα – Αρμενία

21.45 : Λίχτενσταϊν-Φινλανδία

Η βαθμολογία

1. Ιταλία 9 (11-0)

2. Φινλανδία 6 (4-2)

3. Ελλάδα 4 (4-5)

4. Βοσνία 4 (4-5)

5. Αρμενία 3 (4-4)

6. Λίχτενσταϊν 0 (0-11)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης